Etusivu Lapset

puh. 044-5244475
johrinne(a)gmail.com

Pyhäkoulu

Pyhäkoulu kokoontuu sunnuntaisin jumalanpalveluksen yhteydessä (ks. toimintakalenteri). Lapset voivat tulla ohjaajien kanssa istumaan kirkkosalin etupenkkiin, josta lähdemme yhdessä alakertaan noin klo 11.15. Pyhäkoulun jälkeen lapset tuodaan vanhempiensa luo. Pyhäkoulu on tarkoitettu yli kolmevuotiaille.

Pyhäkoulut ovat tauolla kesän ajan.

Perhekirkko

Perhekirkko on sopiva koko seurakuntaperheelle, niin lapsille kuin vanhemmille! Silloin ei ole pyhäkoulua.

Seuraavat perhekirkot ovat 27.8. ja 29.10.

Mix-kerho

Valitettavasti seurakuntamme Päivärannassa jo pitkään pitämä Mix-kerho loppuu.

Seurakuntamme tekemä lapsityö on täysin vapaaehtoisin voimin tehtävää työtä ja emme pysty tällä hetkellä pitämään yllä mix-kerhon toimintaa riittävän säännöllisesti. Kerhon jatkuminen tulevaisuudessa ei ole pois suljettua.

Jippii-kuoro

Syksyllä 2015 aloittanut lasten Jippii-kuoro harjoittelee keskiviikkoisin klo15-16 Päiväkoti Timantin tiloissa, osoitteessa Neulamäentie 26. Ensiesiintyminen oli perhekirkossa 8.11. Kuoroa johtaa Pirjo Korpela. Uudet lapset ovat tervetulleita tutustumaan ja tulemaan mukaan kuoroon. Jippii-kuoroon voi tulla yli 3-vuotiaat.

Huomioi muuttunut kellonaika!

Tulisitko mukaan lapsityöhön?

Paikkoja avoinna, avustajille, nuorille tai vaareille ja mummoillekin!

Lapsityö seurakunnassamme toimii tällä hetkellä täysin vapaaehtoisin voimin. Haluaisitko sinäkin tulla mukaan tähän vapaaehtoisten joukkoon ja antaa aikaasi vaikka parin kerhokerran verran ihan vain olemalla mukana? Ota yhteyttä Pirjoon tai Johannekseen.

Rukoilethan puolestamme!